این سالادهای زمستانی را حتما امتحان کنید
سالادها همیشه جزو جدا نشدنی در کنار غذاهای ما بوده اند. اما بنا به تغییر فصل و آب و هوا، نوع سالادها تغییر می کند. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد زمستانی را برای شما آموزش داده ایم.
سالاد خیارشور
ستایش پاکدل
مواد لازم:
- گوجه فرنگی درشت (پوست کنده و نگینی خرد شده): ۲ عدد
- خیار شور (نگینی خرد شده): ۴ عدد
- پیازچه (خرد شده): یک مشت
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
گوجه فرنگی ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید. خیارشور و قسمت سبز پیازچه ها را نیز خرد کنید. سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با روغن زیتون مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید و بلافاصله سرو کنید.
ستایش پاکدل
مواد لازم:
- برگ کاهو: 6 الی 8 عدد
- جوانه تربچه: یک مشت
- سیب زمینی پخته (خرد شده): 3 عدد
- تربچه (خرد شده): 6 عدد
- ترب سفید (حلقه حلقه شده): یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- ماست ساده: ۴ قاشق سوپ خوری
- خامه ترش: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- آب لیمو ترش: به مقدار لازم
ستایش پاکدل
مواد لازم:
- کدو حلوایی: 250 گرم
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- پاپریکا: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- گلابی درشت (پوست کنده و خرد شده): یک عدد
- آل لیمو سنگی: به مقدار لازم
- برگ اسفناج (تازه): 50 گرم
- پنیر کمبر (نازک برش داده شده): 90 گرم
- گردو (درشت خرد شده): 20 گرم
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- سس خردل: سه چهارم قاشق چای خوری
- عسل: سه چهارم قاشق چای خوری
- سرکه بالزامیک: یک دوم قاشق چای خوری
- آب لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
۱. کدو حلوایی را به ابعاد کوچک (حدود ۲ سانتیمتر) برش دهید. به آن روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بزنید و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شود.
۲. برگ اسفناج را کف ظرف سرو قرار دهید. برش های گلابی، چند قطره آب لیمو ترش، کدو حلوایی کباب شده و برش های پنیر را اضافه کنید. سس را روی سالاد بریزید و گردوی درشت خرد شده بپاشید.
۳. برای تهیه سس، تمامی موارد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
غزاله خالدی
مواد لازم:
- چغندر: 350 گرم
- روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری
- پنیر فتا: 50 گرم
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: سه چهارم قاشق سوپ خوری
- آل لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک سوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
نظر کاربران
ممنون