پیراشکی قـارچ و گوشت
ابتدا سير، پياز و فلفلدلمهاي را ريز خرد كرده با مقداري روغن زيتون تفت ميدهيم، گوشت چرخكرده و زردچوبه را به آن اضافه ميكنيم و خوب با مواد سرخ ميكنيم

مواد لازم برای تهیه خمیر:
- کره: 100 گرم
- آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.
- ماست: نصف لیوان(125 میلیلیتر)
- شیر: نصف لیوان(125 میلیلیتر)
- نمک: یک قاشق چایخوری
- تخممرغ : یک عدد
- گوشت چرخكرده: ۳۵۰گرم
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفل دلمهاي متوسط: يك عدد
- سير: ۲ حبه قارچ: ۴۰۰ گرم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- سس گوجهفرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون، كنجد و سياهدانه: به ميزان لازم
- زردهتخممرغ: يك عدد براي روي پيراشكيها
روش تهيه:
ابتدا سير، پياز و فلفلدلمهاي را ريز خرد كرده با مقداري روغن زيتون تفت ميدهيم، گوشت چرخكرده و زردچوبه را به آن اضافه ميكنيم و خوب با مواد سرخ ميكنيم وقتي گوشت سرخ شد قارچ ريز خرد شده و سس گوجهفرنگي را اضافه كرده و تا جايي كه آب قارچ كشيده شود و بپزد مواد را تفت ميدهيم. براي تهيه خمير ابتدا كره را ذوب كرده، شير و ماست و نمك و كره ذوب شده را با هم مخلوط ميكنيم، تخممرغ را نيز به مواد اضافه كرده و هم ميزنيم تا مايه يكدست شود آنقدر به مواد آرد اضافه ميكنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را به شكل دايرهاي بزرگ پهن كرده، دايره را به ۶ قسمت تقسيم ميكنيم به شكلي كه ۶ مثلث حاصل شود ،يك قاشق پر از مواد را در قسمت پاييني مثلث ميگذاريم و خمير را به دور خودش ميپيچيم تا به نوك تيز آن برسيم. دوباره از يك طرف لوله حاصل را به دور خود پيچيده و داخل سيني فر ميگذاريم. روي مواد را به زرده تخممرغ آغشته كرده و كنجد و سياهدانه ميپاشيم. پيراشكيها را به مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
نظر کاربران
عالی