۴۸۲۱
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

شارلوت تيراميسو

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم. پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن با همزن برقي به هم مي‌زنيم.

شارلوت تيراميسو


شارلوت تيراميسو

مواد لازم:
  • پنير خامه‌اي:400 گرم
  • خامه فرم گرفته: 400 گرم
  • پودر شكر: 100 گرم
  • بيسكويت ليدي فينگر: به تعداد لازم
  • قهوه فرانسه: يك فنجان
  • پودر نسكافه: 2 قاشق غذاخوري
  • خلال بادام تفت داده شده: درصورت تمايل


روش تهيه:

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم. پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن با همزن برقي به هم مي‌زنيم. مخلوط پودر شكر و پودر نسكافه را به مواد اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم مي‌زنيم. يك حلقه (رينگ) با ارتفاع زياد درنظر مي‌گيريم و آن را روي يك بشقاب تخت قرار مي‌دهيم. ليدي فينگر‌ها را همان‌طور كه در تصوير مي‌بينيد دور تا دور رينگ به ديواره تكيه مي‌دهيم وثابت مي‌كنيم. مقداري از كرم آماده را داخل ظرف ريخته و پخش مي‌كنيم. چند ليدي فينگر را داخل قهوه فرانسه زده و روي كرم مي‌چينيم و دوباره روي آن را با كرم مي‌پوشانيم. اين كار را ادامه مي‌دهيم تا قالب پر شود. سپس آن را به‌مدت 10 تا 12 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. تيراميسو حتما بايد يك شب در يخچال بماند تا لذيذ و آماده مصرف شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج