مرغ كاري با ماست
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل خلالهاي خيلي نازك برش ميدهيم سپس آنها را با ماست مخلوط كرده و داخل كاسهاي دردار ميريزيم.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- ران مرغ: 4عدد
- پودر كاري: 2قاشق چايخوري
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفل دلمهاي متوسط:يك عدد
- ماست: 2ليوان
- نمك وفلفل: به ميزان لازم
- زعفران آب كرده: 3 قاشق غذاخوري
- آبليموترش: مقداري
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- نخودفرنگي پخته شده: به ميزان دلخواه
روش تهیه :
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل خلالهاي خيلي نازك برش ميدهيم سپس آنها را با ماست مخلوط كرده و داخل كاسهاي دردار ميريزيم، مرغها را آغشته به زعفران و آب ليموترش كرده و داخل مخلوط ماست قرار ميدهيم و بقيه زعفران و آب ليمو را نيز به آن اضافه ميكنيم. در ظرف را بسته و بهمدت حدودا 3 ساعت آن را در يخچال استراحت ميدهيم. پس از اين مدت 5 تا 6 قاشق غذاخوري روغن زيتون را داخل تابهاي گود ريخته و آن را روي حرارت ميگذاريم تا كاملا گرم شود. مرغها را از داخل سس بيرون كشيده و داخل روغن داغ چند دقيقه سرخ ميكنيم تا رنگشان برگردد. سپس سس را با پودركاري داخل مواد ميريزيم و در تابه را ميگذاريم و حدود نيم ساعت اجازه ميدهيم مرغها با حرارت ملايم بپزند سپس در تابه را برميداريم و اجازه ميدهيم خوراك آنقدر بجوشد تا آبش كاملا تبخير شده و به روغن بيفتد. در اين مرحله نخود فرنگي پخته شده را نيز به آن اضافه كرده و داخل بشقابهاي تك نفره ميريزيم. در كنار اين مرغ داخل بشقاب، برشهايي از پنير كممبر قرارميدهيم كه طعمش با اين مرغ فوقالعاده ميشود.
نظر کاربران
merc ali bood