۴۸۰۴۷۲
۵۳۲۸
۵۳۲۸
پ

طرز تهیه شیشلیک در خانه

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید. نکته مهم برای کباب خوب، انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

ماهنامه سفره ایرانی: برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید. نکته مهم برای کباب خوب، انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

گوشت را به اندازه های یکسان ببرید. داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم کرده، آبلیمو، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید. سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید. موقع کباب کردن بهتر است از زغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی می توانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط، شیشلیک ها را آماده کنید.

شیشلیک ها را پس از آماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمایید. همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب دوغ می باشد.
طرز تهیه شیشلیک در خانه

نحوه پخت شیشلیک در فر

پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید. سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید (در صورت تمایل) و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند. سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰-۴۰ دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند. دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد.

نحوه پخت شیشلیک در باربیکیو و منقل

دنده ها را یکی یکی به سیخ بزنید. بعد هم باربیکیو را روشن کنید و کباب را بگذارید روی شعله ملایم بپزد و اگر از زغال استفاده کنید بهتر هم می شود.

نکاتی برای پخت شیشلیک

انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود. اگر فرصت کافی برای آماده سازی کباب ها ندارید، می توانید به جای ۲۴ ساعت به مدت یک ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد، گوشت را نرم می کند.) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له می شود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود.

توجه کنید که دنده ها را قبل از سیخ کشیدن نجوشانید! چون خیلی سفت می شود! روی آتش سریع تر نرم می شود و داخل آن هم می پزد.

گوشت را تقریبا به قطر دو سانتیمتر می بریم و شکل آن نیز لازم نیست منظم باشد. سپس پیاز را رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لااقل یک شب بماند. بعد گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را می کوبیم. باید بین هر دو یا سه قطعه به اندازه کوچکی دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملایم باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج