پاستاي تزئيني
براي آنكه كنار بشقاب استيك، ماهي، ميگو يا كل غذاهاي گوشتي را تزئين كنيم. از سبزيها، مواد نشاستهاي و انواع پنيرها استفاده ميكنيم. ما هم تصميم گرفتيم در اين صفحه يك ايده براي درست كردن پاستا و تزئين آن در كنار بشقاب دراختيار شما بگذاريم. براي اين كار به مواد زير احتياج داريم:
- پنير فيلافيلا: يك حلقه
- گوجهفرنگي تزئيني: 4 تا 5 عدد
- پنير خامهاي فلفلي: يك قاشق غذاخوري
- كاهو و جعفري تازه: به ميزان لازم
- اسپاگتي: به ميزان لازم
روش تهیه :
از رينگ (حلقه فلزي) استفاده ميكنيم كه اندازه آن به صورت تكنفره باشد. اسپاگتيها را جوشانده و پس از اينكه پخته شد آبكش كرده و بدون اينكه بشوييم به صورت داغ داخل رينگ ميريزيم به صورتي كه رينگ كاملا پر شود. رينگ را از قبل حتما چرب كرده و داخل آبكش قرار ميدهيم كه آب اضافي اسپاگتيها از زير آن خارج شود. پس از اينكه اسپاگتيها سرد شد و به هم چسبيدند رينگ را از دور آن برميداريم و روي آن يك قاشق پنيرخامهاي فلفلي قرار ميدهيم. حلقه پنير فيلا فيلا را با كاتر به شكل پروانه برش ميدهيم و آن را به شكل دلخواه با اسپري رنگ خوراكي رنگ ميكنيم. پروانه را روي پنيرخامهاي گذاشته و اطراف آن را با گوجهفرنگي و جعفري و كاهو تزئين ميكنيم و درنهايت روي اسپاگتي را با مخلوط سير و روغن زيتون طعمدار ميكنيم. براي تزئين نهايي ميتوانيم از مقداري تخم خورفه استفاده كنيم.
ارسال نظر