در اسپانیا به انواع مواد و غذاهای اشتهاآور خاص خودشان، تاپاس میگویند. تاپاس انواع مختلف دارد. تقریبا بین ۸ تا ۱۲ نوع تاپاس در رستورانهای اسپانیا سرو میشود. این پیشغذا اغلب در زمانی بین پایان کار روزانه و سرو شام، میل میشود و ممکن است سرد یا گرم باشد.
ماهنامه سرآشپز: در اسپانیا به انواع مواد و غذاهای اشتهاآور خاص خودشان، تاپاس میگویند. تاپاس انواع مختلف دارد. تقریبا بین ۸ تا ۱۲ نوع تاپاس در رستورانهای اسپانیا سرو میشود. این پیشغذا اغلب در زمانی بین پایان کار روزانه و سرو شام، میل میشود و ممکن است سرد یا گرم باشد.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی: ۴۵۰ گرم
سوسیس (حلقه ای شده): ۱۷۵ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
کره (ذوب شده): ۱ ق س
خامه: ۱۵۰ میلی لیتر
نخود فرنگی: ۱ پیمانه
گشنیز (ساطوری خرده شده): ۲ ق س
لیموترش کوچک (آب گرفته شده): ۱ عدد
پوست لیموترش (رنده شده): ۱ ق س
پودر سیر: یک دوم ق چ
روغن مایع: ۱ ق س
سس مایونز: ۱۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش پخت:
۱- سیب زمینی را همراه با آب و مقداری نمک به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد پوست آن را گرفته، با چاقویی مکعبی خرد کنید و در کاسه ای بریزید. سپس کره، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و با هم مخلوط کنید تا سیب زمینی مزه دار شود.
۲- سس مایونز، خامه، آب لیموترش و پوست لیموترش را درون ظرفی ریخته و با استفاده از چنگالی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
۳- تخم مرغ را درون ظرف دیگری ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شود. سپس سوسیس، نخود فرنگی، نیمی از گشنیز و پودر سیر را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۴- مخلوط تخم مرغ، مخلوط سس مایونز و خامه را به سیب زمینی مزه دار شده، افزوده و مخلوط کنید.
۵- مواد را داخل ظرف نسوزی که از قبل با روغن مایع چرب شده، بریزید. سپس سطح آن را صاف کنید. بعد در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود. بعد بقیه گشنیز را روی آن بریزید و به صورت داغ سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر