تهیه فیله ماهی با سس پیاز
در این مطلب طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.
- فیله ماهی: ۴ عدد
- پیازچه (خرد شده): ۱۰۰ گرم
- پودر سیر: ۱ ق چ
- آب لیمو ترش: ۱ ق س
- روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم
- پیاز قرمز (خلالی خرد شده): 2 عدد
- گوجه گیلاسی (خرد شده): 6 عدد
- استاک ماهی: 150 میلی لیتر
- سرکه قرمز: 2 ق س
- شکر: 2 ق س
- آرد ذرت: 1 ق س
- آب لیموترش: 1 تا 2 ق س
- آب: 2 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 ق س

• برای تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را همراه با 1 حبه سیر، 1 عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه ای حاوی 2 پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد. (بعد از 20 دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند). سپس آن را از صافی رد کرده و استفاده کنید.
ارسال نظر