در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.
ماهنامه سرآشپز: در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.
آش نخود
مینا مدنی
مواد مورد نیاز:
پیاز (نگینی خردشده): ۲ عدد
گندم (پوست گنده و خیس شده): ۱ پیمانه
نخود (خیس شده): ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
آب گوشت: ۱ پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ ق س
پاپریکا: ۲ ق س
روش پخت:
۱- داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. سپس به آن نمک و فلفل زده، پس از اینکه پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از ۱۲ ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شده) را افزوده و با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته و لعاب بیندازد.
۲- آب گوشت را به مواد افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
۳- ۱۵ دقیقه قبل از سرو، ۱ پیمانه از آش را برداشته داخل کاسه ای با ماست مخلوط کنید و به آن بیفزایید. سپس با آن مخلوط کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. بعد داخل ظرفی کشیده و با پاپریکا که از قبل در ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت داده شده، تزیین و سرو کنید.
سوپ چغندر
سارا خسرویان
مواد مورد نیاز:
چغندر (رنده شده): 1 پیمانه
هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه
سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه
سرکه: 2 ق س
قرص عصاره مرغ: 2 عدد
آب جوش: به میزان لازم
ورمیشل: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 3 ق س
روش پخت:
۱- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
۲- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود.
۳- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.
آش انار
مینا مدنی
مواد مورد نیاز:
بلغور: ۱ پیمانه
برنج: ۱ پیمانه
نخود (نیم پز شده): ۱ پیمانه
سبزی آش: ۱ کیلوگرم
پیاز (سرخ شده): ۱ پیمانه
آب انار: ۶ یپمانه
گلپر و سماق: به میزان لازم
گردو (نگینی خرد شده): ۱ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا داغ: به میزان لازم
روش پخت:
۱- بلغور، برنج (از قبل به صورت جداگانه با مقداری آب خیس و در این فاصله چند بار آب آن عوض شده) و نخود را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
۲- آب انار، سبزی (اسفناج، جعفری، تره، گشنیز و نعنا) و پیاز سرخ شده را به مواد افزوده و بگذارید تا سبزی بپزد.
۳- نمک، فلفل زردچوبه، سماق، گردو و گلپر را به مواد اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد.
۴- آش آماده شده را داخل ظرفی سرو کرده و با دانه های انار و نعناداغ تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر