تهیه تارت پنیر با سبزیجات
تارت پنیر و سبزیجات را می توانید به عنوان میان وعده، یا یک ناهار سبک و حتی شام میل کنید. خلاصه اینکه این غذا برای اکثر وعده ها مناسب است.
مواد مورد نیاز:
- آرد (الک شده): 300 گرم
- کره سرد (خرد شده): 120 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- نمک: به میزان لازم
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
- پنیر خامه ای: 300 گرم
- کلم بروکلی: 200 گرم
- فلفل دلمه ای (خلالی خرد شده): 1 عدد
۱- داخل کاسه ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و مخلوط کنید. سپس کره را به آن افزوده و به وسیله نوک انگشت مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید. بعد ۲ عدد تخم مرغ را به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
2- خمیر آماده شده را روی سطح صاف، کمی ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را درون کیسه ای نایلونی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۳- با استفاه از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید. سپس در قالب تارت مربع شکل به ابعاد ۲۲ سانتی متری پهن کرده و به وسیله دست کناره های آن را مرتب کنید. بعد در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. سپس خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
4- داخل کاسه ای پنیر خامه ای و یک عدد تخم مرغ را با همزن برقی بزنید و روی تارت بریزید. سپس کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را روی آن بریزید.
۵- تارت را یک بار د یگر در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخت آن کامل شود.
ارسال نظر