۴۷۵۹۲۰
۱ نظر
۵۵۱۲
۱ نظر
۵۵۱۲
پ

طرز تهیه سیب زمینی پلو

سیب زمینی پلو، غذایی شبیه استانبولی معروف خودمان است، اما تغییرات که بیشتر در ادویه ها محسوس است. این غذا را که می تواند برایتان نوستالژیک شود را از دست ندهید.

ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: سیب زمینی پلو، غذایی شبیه استانبولی معروف خودمان است، اما تغییرات که بیشتر در ادویه ها محسوس است. این غذا را که می تواند برایتان نوستالژیک شود را از دست ندهید.

مواد مورد نیاز:
  • سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد
  • برنج (خیس شده): ۳ پیمانه
  • گشنیز (ساطوری خرد شده) یک دوم پیمانه
  • زیره سیاه: یک چهارم ق چ
  • زردچوبه: ۱ ق چ
  • ادویه کاری: ۱ ق چ
  • پیاز بزرگ (نگینی خرد شده): ۱ عدد
  • سیر (رنده شده): ۲ خبه
  • زنجبیل (رنده شده): ۲ ق چ
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • برگ بو: ۱ عدد
  • هل: ۳ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی پلو
روش پخت:
۱- پیاز را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای ریخته و تفت دهید تا نرم شده و کمی تغییر رنگ دهد. سپس سیر، زنجبیل، چوب دارچین، برگ بو، هل، زیره سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه را به آن افزوده و تفت دهید. سپس سیب زمینی (که از قبل پوست کنده و نگینی خرد شده است) را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
۲- برنج را به همراه گشنیز به مواد بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کرده و کمی تفت دهید.
۳- مقداری آب جوش (به میزانی که از سطح برنج کمی بالاتر آید) روی برنج بریزید و بگذارید تا جوش آید. سپس مواد را کمی هم بزنید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. بعد همه مواد را از گوشه قابلمه به مرکز بیاورید تا به شکل گنبد درآید. سپس به وسیله قاشقی چند حفره در سطح برنج ایجاد کنید و با در بسته حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
۴- پلوی آماده شده را داخل ظرفی کشیده و به دلخواه تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ترسو

    سيب پلو يك غذاي بي نظير كرمانشاهيه كه با سيب زميني و شويد طبخ ميشود ، دقيقا مثل باقالي پلو ولي بجاي باقالي از سيب زميني نگيني و خام استفاده ميشود . بعضيا هم با كشمش و خرماي سرخ شده سرو ميكنند ، و البته استفاده از روغن كرمانشاهي فراموش نشود .....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج