۴۷۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

شیرینی بادامی

يك شيريني لذيذ و عجيب براي نوروز ۹۰

شیرینی بادامی
مواد لازم :

  • سفيده‌تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شكر دانه‌ريز: 30 گرم
  • پودر شكر: 200 گرم
  • پودر بادام: 125 گرم
  • رنگ خوراكي: به ميزان دلخواه

روش تهیه :

۱.ابتدا سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا كاملا پف كند، سپس شكر دانه‌ريز را در ۲مرحله به سفيده اضافه كرده و با درجه تند همزن مواد را آن‌قدر هم مي‌زنيم تا حالت فومي‌شكل پيدا كند.

۲.پس از آن، رنگ خوراكي را به اندازه دلخواه به مواد اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم تا رنگ مواد يكدست شود.

۳.همزن برقي را كنار مي‌گذاريم، پودر بادام و پودر شكر را با هم مخلوط كرده و در ۲ مرحله و به شكل دوراني با ليسك با سفيده‌ها مخلوط مي‌كنيم.

۴.مايه را در قيف ريخته و گلوله‌هاي كوچكي به اندازه نصف يك گردو روي كاغذ روغني كه از قبل در سيني فر پهن كرده‌ايم، درست مي‌كنيم.

۵. سيني را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۵۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم به مدت ۳۰ دقيقه مي‌پزيم.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج