شیرینی بادامی
يك شيريني لذيذ و عجيب براي نوروز ۹۰
مواد لازم :
روش تهیه :
۱.ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا كاملا پف كند، سپس شكر دانهريز را در ۲مرحله به سفيده اضافه كرده و با درجه تند همزن مواد را آنقدر هم ميزنيم تا حالت فوميشكل پيدا كند.
۲.پس از آن، رنگ خوراكي را به اندازه دلخواه به مواد اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا رنگ مواد يكدست شود.
۳.همزن برقي را كنار ميگذاريم، پودر بادام و پودر شكر را با هم مخلوط كرده و در ۲ مرحله و به شكل دوراني با ليسك با سفيدهها مخلوط ميكنيم.
۴.مايه را در قيف ريخته و گلولههاي كوچكي به اندازه نصف يك گردو روي كاغذ روغني كه از قبل در سيني فر پهن كردهايم، درست ميكنيم.
۵. سيني را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۵۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم به مدت ۳۰ دقيقه ميپزيم.
منبع : مجله سیب سبز
- سفيدهتخممرغ: 3 عدد
- شكر دانهريز: 30 گرم
- پودر شكر: 200 گرم
- پودر بادام: 125 گرم
- رنگ خوراكي: به ميزان دلخواه
روش تهیه :
۱.ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا كاملا پف كند، سپس شكر دانهريز را در ۲مرحله به سفيده اضافه كرده و با درجه تند همزن مواد را آنقدر هم ميزنيم تا حالت فوميشكل پيدا كند.
۲.پس از آن، رنگ خوراكي را به اندازه دلخواه به مواد اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا رنگ مواد يكدست شود.
۳.همزن برقي را كنار ميگذاريم، پودر بادام و پودر شكر را با هم مخلوط كرده و در ۲ مرحله و به شكل دوراني با ليسك با سفيدهها مخلوط ميكنيم.
۴.مايه را در قيف ريخته و گلولههاي كوچكي به اندازه نصف يك گردو روي كاغذ روغني كه از قبل در سيني فر پهن كردهايم، درست ميكنيم.
۵. سيني را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۵۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم به مدت ۳۰ دقيقه ميپزيم.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر