مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.
وب سایت آشپز باشی: مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
نان پیتا ۴ عدد
سیر ۱ حبه
اسفناج ۲۸۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
فلفل ونک به میزان لازم
طرز تهیه:
1- منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
2- در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
3- بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
نکات:
1 - بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
2 - نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.
3 - اسفناج ها را ریز خرد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر