طرز تهیه دو کیک گردوییِ ساده و پرتقالی
کیک های گردویی از کیک های محبوب و مورد علاقه همه اقشار به حساب می آیند. در این مطلب طرز تهیه دو نوع کیک گردویی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
- مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۵۰ دقیقه
- میزان سرو: ۱۲ نفر
- کره (به دمای محیط رسیده): 100 گرم
- روغن مایع: 40 گرم
- شکر: 220 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- وانیل مایع: یک چهارم ق چ
- شیر: 250 میلی لیتر
- سرکه: یک ق س
- آرد: 270 گرم
- بیکینگ پودر: دو و یک چهارم ق چ
- نمک: سه چهارم ق چ
- دارچین: یک دوم ق چ
- گردو (نگینی خردشده): یک پیمانه
۲. کره را کمی با همزن بزنید تا نرم شود. شکر و روغن مایع را اضافه کنید و با سرعت زیاد همزن بزنید تا جایی که سبک و کرمی و رنگش روشن شود. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود ۲ دقیقه خوب هم بزنید.
4. کف دو قالب 18 سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید و روی کاغذ را مجدد چرب کنید. مواد را بین دو قالب تقسیم کنید. در فر 170 سانتیگراد (150 درجه در فرهای برقی) که از قبل گرم شده است به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
۵. کیک ها را پس از پخت از قالب خارج کنید و اجازه بدهید کامل خنک شوند. رویه کیک ها را ببرید تا کالما صاف شوند. بین دو لایه کیک خامه یا فیلینگ دلخواه قرار دهید و کیک را در صورت تمایل آسترکشی کرده و با سلیقه خود تزیین نمایید.
براونی پرتقالی گردویی
مریم کریمی
موارد لازم:
- آرد: 125 گرم
- پودر کاکائو: 10 گرم
- شکر قهوه ای: 75 گرم
- شکر سفید: 150 گرم
- کره: 170 گرم
- شکلات تلخ: 120 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- بیکینگ پودر: یک هشتم ق چ
- پوست (رنده شده): یک پرتقال کامل
- آب پرتقال: 2 ق س
- روغن مایع: 2 ق چ
- نمک: یک پنسه
- گردو (تست و خردشده): 200 گرم
- شکلات چیپسی (ریز): 100 گرم
مواد لازم گاناش:
- شکلات: 100 گرم
- خامه صبحانه: 160 گرم
۱. ابتدا کره و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید تا کاملا کره ذوب شود اما نجوشد. سپس شکلات را داخلش ریخته و تندتند هم بزنید تا شکلات کامل ذوب شود. سپس کنار بگذارید تا شکلات خنک شود.
2. تخم مرغ ها و ملخوط هر دو شکر را با همزن بزنید تا مواد یکدست، حجیم و کم رنگ شود. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک) را در سه مرحله با لیسک به خورد مواد تخم مرغی بدهید. حالا مخلوط شکلات را داخل مواد خمیری ریخته و خوب هم بزنید. بعد از یکدست شدن مواد خمیری براونی، پوست پرتقال رنده شده، گردوی خردشده و آب پرتقال را به مواد اضافه کنید.
۳. داخل قالب ۲۰×۲۰ لبه دار کاغذ انداخته و به صورتی که کاغذ از لبه های قالب بزرگتر باشد.
4. مواد براونی را داخل قالب ریخته و روی سطح قالب را کاملا با پالت صاف کنید. قالب را به مدت 30- 35 دقیقه داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار دهید.
طرز تهیه گاناش:
مخلوط شکلات و خامه را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و دائم هم بزنید تا مواد یکدست شود. خوب هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برود، بعد کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.
نکته:
1- این براونی بدون رویه گاناش تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری می باشد.
۲- طعم شکلات و پرتقال با هم بسیار مطلوب بوده و پیشنهاد تست این براونی به علاقه مندان شکلات داده می شود.
ارسال نظر