طرز تهیه رولت خرما
در این مطلب طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این رولت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی - فاطمه سلیمانی: در این مطلب طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این رولت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
- آرد: ۴ پیمانه
- نمک: یک پنسه
- کره حیوانی: ۲۵۰ گرم
- وانیل: یک چهارم ق چ سرخالی
- ادویه معطر (هل یا دارچین): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
- شکر (پودرشده): یک دوم پیمانه
- تخم مرغ (متوسط): یک عدد
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- خرما (درشت بدون هسته): به مقدار لازم
- مغز گردو (برای وسط خرما): به مقدار لازم
- کنجد سفید: یک و یک دوم پیمانه
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد

3. وقتی مواد یکدست شد، همزمان را خاموش کرده و با استفاده از لیسک به تناوب شیر، آرد و نمک را اضافه کنید و با دست به خمیر شکل دهید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست و ظرف نچسبد. سپس در کیسه فریزر و در یخچال برای نیم ساعت برای استراحت قرار دهید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر باز کرده و از خمیر مستطیل هایی به اندازه قطر خرما برش بزنید.
نکته:
در صورتی که از ادویه معطر استفاده کردید، از وانیل به مقدار یک هشتم قاشق چای خوری استفاده شود.
ارسال نظر