حلقه نانهای «هات داگ»؛ نان فلفلیهای خوشمزه
این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.
مواد لازم :
- ۱۲ عدد هات داگ
- ۲ تا ۳ بسته خمیر آماده کراسان
- ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
- نصف پیمانه کچاپ
- نصف قاشق چایخوری زیره سبز
- ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
- نصف قاشق چایخوری شکر
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.
۳- برش های مثلثی خمیر کراسان را از وسط دو نیم کنید.
4- هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید. همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.
۵- آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.
6- در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.
۷- گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
8- سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۱۰- روی چیلی داگ را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر