طرز تهیه کیک گردو و خرما
در این روزهای سرد آخر سال، باید سعی کنید غذاها و خوراکی های گرم بخورید. در این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما استفاده شده است.
خرما ۱ کیلوگرم
گردو خرد شده 1 کیلوگرم
شکر ۳/۴ لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ 4 عدد
2- خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.
3- تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
4- مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.
ارسال نظر