طرز تهیه گراتن کدو حلوایی
گراتن یکی از پیش غذاها و یا غذاهای سبکی است که جدیدا خیلی معروف شده است. گراتن انواع مختلفی دارد که امروز گراتن کدو حلوایی را به شما معرفی می کنیم.
- کدو حلوایی ۱ کیلوگرم
- کره ۱/۴ فنجان
- سیر خرد شده ۲ حبه
- خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۴ فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده ۱/۳ فنجان
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده ۱/۴ فنجان
۲- شیرجوشی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره کاملا آب شد سیر خرد شده را اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه سیر را در کره سرخ کنید و هرازگاهی هم بزنید تا عطر سیر بلند شود. ظرف را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
۳- خرده های نان و پنیر پارمزان را داخل کاسه ای بریزید و با ۱ قاشق از ترکیب سیر و کره مخلوط کنید. باقیمانده کره و سیر را روی برش های کدو حلوایی بریزید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید و خرده های نان را به میزان مساوی روی کدو حلوایی ها بپاشید.
۴- گراتن کدو حلوایی را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا کدو حلوایی بپزد و وقتی چنگال داخل آن فرو می کنید کاملا نرم شده باشد. سپس حرارت را تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد بالا ببرید و ۵ دقیقه دیگر کدو حلوایی را بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود. گراتن کدو حلوایی را خارج کنید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.
نظر کاربران
ممنون بابت آموزش خوبتون من که نهایت استفاده رو بردم و به دوستان هم سایت رو معرفی کردم و هم این شیرینی خوشمزه رو که اونا هم استفاده کنند و لذت ببرند.