طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای
سوپ یکی از غذاهایی است که مخصوصا در فصل زمستان طرفداران زیادی پیدا می کند. امروز می خواهیم یک سوپ خوشمزه و خامه ای را به شما آموزش دهیم که مطمئنا از آن خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم:
- یک کیلو و سیصد گرم گوجه فرنگی تازه، به چهار قسمت تقسیم شده باشد
- سه عدد موسیر متوسط، پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم شده باشد
- سه حبه سیر، پوست کنده و له شده
- یک قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه خرد شده
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه خرد شده
- یک عدد پیازچه، ریز و خرد شده باشد
- دو فنجان آب مرغ بدون نمک
- ۲۸ گرم پنیر پیتزا رنده شده
- ۵۶ گرم ریحان تازه، برگ و ساقه جدا شده باشد
طرز تهیه:
۱- فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- گوجه فرنگی، موسیر، سیر، پونه کوهی، یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن، یک دوم قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و خوب بهم بزنید. میکس گوجه فرنگی را روی سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. به مدت یک ساعت در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت آن را بپزید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 8 وعده می باشد، هر وعده شامل سه چهارم فنجان سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
- کالری: 91
- چربی در یک وعده: 4.1 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
- چربی غیراشباع در یک وعده: 2.8 گرم
- چربی دارای حلقه های اشباع نشده در یک وعده: 0.5 گرم
- پروتئین در یک وعده: 4 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 12 گرم
- فیبر در یک وعده: 2 گرم
- کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 1 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 289 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 50 میلی گرم
- قند در یک وعده: 5 گرم
ارسال نظر