پای ماکارونی؛ تنوع در پخت ماکارونی
ماکارونی یکی از غذاهایی است که احتمالا در طول هفته حتما آن را یکبار درست می کنید. ما در اینجا پای ماکارونی را به شما آموزش داده ایم که کمی تنوع در درست کردن ماکارونی به کار ببرید.
دو قاشق غذاخوری کره را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط و تفت دادم و نصف لیوان شیر اضافه کردم تا مثل فرنی غلیظ شود.
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایع را در نیم استکان شیر ولرم ریختم و گذاشتم مایع عمل آمد یک عدد تخم مرغ و ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را مخلوط کردم و مایع عمل آمده را به آن اضافه کردم و آرد را اضافه کردم در حدی که خمیر لطیفی شود و به دست نچسبد.
نیم ساعت استراحت دادم و با وردنه خمیر را باز کردم به اندازه قالبم و در قالب گذاشتم و حالت دادم و گذاشتم داخل فر تا خمیر کمی خودش را گرفت.
بعد ماکارونی آماده را با مقدار کمی پنیر پیتزا و سس سفید مخلوط کردم و روی خمیرم ریختم و روی آن پنیر ریختم روی آن را با خمیر شکل دادم و رومال زرده تخم مرغ زدم و گذاشتم داخل فر تا رنگ زمانی که رنگ خمیرم طلایی شد.
امتحان کنید خیلی هم خوشمزه است.
ارسال نظر