طرز تهیه گراتن بادمجان
گراتن بادمجان، پیش غذا یا شامی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که با بادمجان تهیه می شود. ترکیب طعم بادمجان با سس مارینارا و خامه و پنیر بحدی خوشمزه است که با یکبار امتحان عاشق آن خواهید شد.
- بادمجان بزرگ ۲ عدد
- سس مارینارا ۲ فنجان*
- خامه ۱/۲ فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ فنجان
- پنیر موزارلا رنده شده ۳/۴ فنجان
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- جعفری یا پیازچه خرد شده مقداری برای تزیین
۲- خامه، پنیر پارمزان و کمی پیازچه یا جعفری خرد شده را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. کف یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص گراتن یک لایه بادمجان بچینید. کمی از سس مارینارا را روی بادمجان ها بریزید، روی آن نیز سس خامه ای بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بپاشید. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. یک لایه بادمجان، سس مارینارا، سس خامه ای و در انتها نیز باقیمانده پنیر موزارلا را می ریزیم.
۳- گراتن را حدود ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی گراتن برشته و طلایی شود. گراتن بادمجان را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس روی آن را با پیازچه یا جعفری خرد شده تزیین کنید و بعد این گراتن خوشمزه و لذیذ را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
مواد لازم:
- گوجه فرنگی 8 عدد
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- آویشن 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد
- سیر 4 حبه
- جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
- ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
۲- پس از این مدت زمان سس ، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکته ها :
ارسال نظر