ترشی جزو مخلفاتی است که اگر سر سفره باشد، مطمئن باشید دو برابر دیگر زمان ها غذا می خورید. شاید چاق کننده باشد، اما گذشتن از آن کار راحتی نیست. ترشی های گوناگون در هم بلدید و هم امتحان کرده اید. امروز طرز تهیه ترشی هویج و ترب را به شما آموزش می دهیم.
وب سایت سوران: ترشی جزو مخلفاتی است که اگر سر سفره باشد، مطمئن باشید دو برابر دیگر زمان ها غذا می خورید. شاید چاق کننده باشد، اما گذشتن از آن کار راحتی نیست. ترشی های گوناگون در هم بلدید و هم امتحان کرده اید. امروز طرز تهیه ترشی هویج و ترب را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
آب گرم ۲ فنجان
سرکه سفید دو و نیم فنجان
نمک ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)
ترب سفید بزرگ پوست کنده ۲ عدد
هویج پوست کنده ۵ عدد
شیشه (برای نگهداری ترشی) چند عدد
طرز تهیه:
1- هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید.
۲- ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.
۳- ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند
۴- حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.
۵- هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید
۶- در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.
۷- یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر