سوپ پاستا و نخود؛ سوپ کم خرج و سریع
طرز تهیه سوپ پاستا و نخود خیلی راحت و خوشمزه است و با مواد کم خرجی درست می شود. در ادامه دستور پخت این سوپ خوشمزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس ریز خرد شده 2 عدد متوسط
- هویج ریز خرد شده 1عدد
- پیاز ریز خرد شده 1 عدد
- عصاره سبزیجات 6 فنجان
- نخود پخته 400 گرم
- ماکارونی فرمی 200 گرم
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان کمی برای تزیین
2- عصاره سبزیجات و نخود پخته را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه بپزد. سپس نصف نخودها را خارج کنید و با گوشت کوب یا بلندر له کنید تا به شکل پوره ای نرم دربیاید. پوره نخود را مجددا داخل قابلمه بریزید.
3- پاستا را به سوپ اضافه کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید تا پاستا به اصطلاح آل دنته شود. سوپ پاستا و نخود را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. جعفری خرد شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه قابلمه سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ پاستا و نخود را در ظرف مناسب بکشید و با پنیر پارمزان تزیین و سرو کنید.
۲- آل دنته، اصطلاحی است که در زبان ایتالیایی برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار میرود. این اصطلاح به این معناست که غذا نباید بیش از اندازه پخته شود و باید هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
نظر کاربران
لطفا دستوراتی که اموزش تصویری دارند بگذارید .