طرز تهیه سوشی با میگوی سوخاری
این غذا در واقع سوشی نیست اما به دلیل استفاده از نوری و برنج و همچنین به این خاطر که رول می شود، چنین نامی برای آن انتخاب شده است.
- ۱ عدد انبه خرد شده
- نصف پیمانه پیاز قرمز
- ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده
- ۱ عدد آووکادو خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- یک چهارم پیمانه گشنیز
- ۴ پیمانه برنج پخته شده
- ۳ قاشق غذاخوری سرکه برنج
- ۱ قاشق غذاخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۴۵۰ گرم میگو
- آرد
- تخم مرغ
- پودر سوخاری
- روغن سرخ کردنی
- برگه های خشک جلبک (نوری)
طرز تهیه:
۱- در یک کاسه بزرگ، انبه، پیاز قرمز، فلفل دلمه ای، آووکادو، آب لیموترش و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
2- در یک کاسه بزرگ دیگر، برنج پخته شده را با سرکه برنج، شکر و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- در این مرحله باید میگوها را آماده کنید؛ روی آن ها نمک و فلفل سیاه بریزید. سپس آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در ظرف های جداگانه ریخته و کنار گاز بگذارید. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ، سپس آرد سفید و در آخر درون پودر سوخاری بغلتانید.
4- آن ها را درون روغن سرخ کنید تا کاملا طلائی و برشته شوند.
۵- در آخرین مرحله، نوری (ورقه جلبک) را درون دست چپ قرار دهید. مقداری برنج در یک سوم انتهای سمت چپ نوری بگذارید. سپس دو تا سه عدد میگو درون آن قرار دهید. مقداری از سس انبه روی مواد ریخته و آن را رول کنید.
ارسال نظر