تهیه دیپ سیخی راویولی، مناسب جشن های تولد
دیپ یک پیش غذای خوشمزه است که بیشتر در مهمانی ها یا جشن تولدها استفاده می شود.
مواد لازم:
- روغن مایع ۱ لیتر
- آرد ۱ فنجان
- تخم مرغ ۲ عدد
- خرده نان ۱ فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
- اورگانو خشک ۲ ق غ
- ریحان خشک ۲ ق غ
- آویشن خشک ۱ ق س
- پودر سیر ۲ ق چ
- نمک ۱ ق چ
- فلفل نصف ق چ
- خمیر راویولی
مواد لازم برای خمیر راویولی :
- زرده ی تخم مرغ 4 عدد
- سفیده ی تخم مرغ 1عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
- نمک یک سوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- برای خمیر زرده و سفیده را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید.
۲- روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
3- آرد را در یک ظرف و تخم مرغ های هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید.
۴- در ظرف سوم مخلوط خرده نان ، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان ، پونه ، ریحان ، آویشن ، پودر سیر ، نمک و فلفل را قرار دهید.
5- راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافه اش جدا شد سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. و حدود 4-5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید .
۶- سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافیشان کشیده شود سپس برای سرو رویشان پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.
ارسال نظر