«سوپ گل کلم خامهای» را فقط در سرما درست کنید
سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می چسبد. این سوپ در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
- برگ بو ۱ عدد
- زیره ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده ۳ حبه
- آب مرغ یا سبزیجات ۴ لیوان
- گل کلم خرد شده ۱ بوته بزرگ
- خامه پرچرب ۱ فنجان
- سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
- شوید تازه برای تزیین (اختیاری)
۲- گل کلم های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.
۳- قابلمه را از روی حرارت بردارید و با احتیاط مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایه سوپ را مجددا داخل قابلمه بریزید و خامه و سرکه سیب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مراقب باشید که حرارت آنقدر کم باشد که سوپ به جوش نیاید.
۴- بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل سوپخوری بریزید و روی آن را با شوید خرد شده تزیین کنید. سپس این سوپ گل کلم خوشمزه و خامه ای را بصورت گرم نوش جان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
ارسال نظر