املت اسپانیایی، غافلگیری صبحگاهی
تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- تخم مرغ : ۲ عدد
- قارچ : ۲ عدد
- کره : ۲۵ گرم
- فلفل : یک دوم قاشق چایخوری
- فلفل دلمه : یک دوم
- گوجه فرنگی : یک عدد متوسط
- ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق
- نمک : یک دوم قاشق چایخوری
روش تهيه:
تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
نکته :
بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید اما اگر این امکان را نداشتید از ماهیتابه استفاده کنید. در این صورت باید در هنگام طبخ املت حتما در ماهیتابه را ببندید.
نظر کاربران
مجله جون
تخم مرغ
نه خــــــــــم مـــــرغ
سطر اول لطفا اصلاح كنين
خم مرغ چيه برترينها ؟!!! تخم مرغ.. هه هه هه ............ .