رول بادمجان، مخصوص گیاهخوارها
پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری مخلوط نمایید. از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
مجله آشپزی ایده آل :
- بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه
- اسفناج: ۵۰گرم
- زیتون سیاه خرد:۱۰۰گرم
- پنیر فتا: ۱۰۰گرم
- پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
- کاپاریس: ۳ قاشق سوپخوری
- جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ خوری
- آب گوشت: یک پیمانه
- رب:2 قاشق سوپ خوری
- پیاز داغ: یک قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمهای رنده شده: 2 قاشق سوپ خوری
- سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- نمک،فلفل و ادویههای دلخواه
در ابتدا بادمجانها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.
روش تهیه مواد میانی رول:
1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری مخلوط نمایید.
2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمهای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
5 - ادویههای دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6 - سپس سس را روی رولها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رولها مزهدار شوند.
نظر کاربران
لطفا ابتدا در مورد اینکه گیاه خوار ها چه چیزهایی را مصرف می کنند و چه چیزهایی را مصرف نمی کنند کمی تحقیق کنید بعد دستور غذایی برایشان قرار دهید.
كاپاريس چي هست ؟ وهمچنين پاپريكا؟
آب گوشت ؟؟؟