۴۵۷۵۴
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

ناگت مخصوص گیاهخواران

سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید. نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.

ناگت مخصوص گیاهخواران

مجله آشپزی ایده آل :

ناگت مخصوص گیاهخواران

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۲۰۰گرم
  • اسفناج: ۵۰گرم
  • هویج: یک دوم پیمانه
  • پنیر فتا: ۱۰۰گرم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک، پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم
  • نخود فرنگی: یک چهارم پیمانه
  • سس پستو: یک قاشق سوپ خوری
  • ذرت:‌یک دوم پیمانه
  • پودر سوخاری:‌به میزان لازم

روش تهيه:

۱ - سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید.

۲ - هویج را نیز در آب پخته و سپس پوره نمایید.

۳ - نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.

۴ - سپس باقی مواد شامل پیاز داغ و هویج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنیرفتا را بیفزایید. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نمایید.

۵ - همه مواد را با هم بگذارید تا یک دقیقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و یکدست شوند.

۶ - سپس به آن ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۷ - سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج