ناگت مخصوص گیاهخواران
سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید. نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- سیب زمینی: ۲۰۰گرم
- اسفناج: ۵۰گرم
- هویج: یک دوم پیمانه
- پنیر فتا: ۱۰۰گرم
- پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
- نخود فرنگی: یک چهارم پیمانه
- سس پستو: یک قاشق سوپ خوری
- ذرت:یک دوم پیمانه
- پودر سوخاری:به میزان لازم
روش تهيه:
۱ - سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید.
۲ - هویج را نیز در آب پخته و سپس پوره نمایید.
۳ - نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.
۴ - سپس باقی مواد شامل پیاز داغ و هویج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنیرفتا را بیفزایید. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نمایید.
۵ - همه مواد را با هم بگذارید تا یک دقیقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و یکدست شوند.
۶ - سپس به آن ادویههای دلخواه را اضافه کرده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۷ - سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.
ارسال نظر