سالاد گل کلم، مخصوص گیاهخواران
ابتدا گل کلم را ریز کرده و با یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شده و کمی نرم شود .
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم
۱ - ابتدا گل کلم را ریز کرده و با یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شده و کمی نرم شود .
۲ - کلم بروکلی را کاملا ریز خرد کرده و با انار و باقی مواد مخلوط نمایید.
۳ - حال خامه و مایونز و نمک و فلفل را ریخته و کاملا یک دست که شد در یخچال قرار دهید برای ۴ ساعت.
مواد لازم
- گل کلم: ۲۰۰گرم
- کلم بروکلی: ۱۰۰گرم
- انار: یک دوم پیمانه
- سیب درختی: ۱عدد
- مایونز:۳ قاشق سوپخوری
- خامه: ۱۰۰گرم
- فیله نارنگی: ۱۰۰گرم
- آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل و ادویه: به مقدار لازم
۱ - ابتدا گل کلم را ریز کرده و با یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شده و کمی نرم شود .
۲ - کلم بروکلی را کاملا ریز خرد کرده و با انار و باقی مواد مخلوط نمایید.
۳ - حال خامه و مایونز و نمک و فلفل را ریخته و کاملا یک دست که شد در یخچال قرار دهید برای ۴ ساعت.
پ
ارسال نظر