تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی
خمیر پیتزای ترکی خمیری است که برای درست کردن بسیاری از غذاهای ترکی به آن نیاز دارید.
- آرد ۵ پیمانه
- خمیر مایه فعال ¼۳ قاشق چایخوری
- شکر ½ قاشق چایخوری
- آب گرم (۴۵ درجه سلسیوس) ۱ پیمانه
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- روغن گیاهی ½ پیمانه
- آب ½ پیمانه
طرز تهیه:
۱. مایه خمیر و شکر را در ۱ پیمانه آب ولرم حل کنید.
2. آرد و نمک را در کاسه ای مخلوط کنید.
۳. روغن گیاهی و ½ پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سپس آن را روی آرد بریزید. با دست هایتان خمیر را هم بزنید.
4. خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده برگردانده و ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود (حدود 8 دقیقه).
۵. خمیر را به شکل توپ در آورده و به کاسه ای چرب شده منتقل کنید. روی آن را با حوله ای خیس بپوشانده و اجازه بدهید در مکانی گرم ور بیاید تا حدی که حجم آن دو برابر شود (حدود ۱ ساعت).
6. خمیر را فشار دهید، آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به 10 قسمت ببرید. هر قسمت را به شکل توپ در آورید. هر چانه خمیر را با دستتان به شکل تخت در آورده و با وردنه آن ها را به شکل دایره های 25 سانتی متری باز کنید. خمیر باید مانند کرپ نازک باشد.
۱. خمیر پیتزا جزو نان و خمیر میباشد
2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
۳. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد.
نظر کاربران
بنظر دستور خوبی میاد دستتون درد نکنه متشکرم