میگو پلو اسپانیایی
با این روش بوی میگو را از بین ببرید
میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.
- روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- سیر خرد شده ۲ حبه
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- گوجه خرد شده ۱ عدد
- هویج خرد شده ۱ عدد کوچک
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱/۲
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- برنج ۲ فنجان
- میگو پاک شده ۴۰۰ گرم
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
- سس تند (اختیاری)
طرز تهیه:
۲. میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود ۳۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.
۳. در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.
نکته:
ارسال نظر