رازهای آشپزی جیمی الیور سر آشپز مشهور انگلیسی
سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل
نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- نان ماست و خردل:
- نان حجمی: یک عدد
- پنیر چدار یا گودا: ۱۰۰ گرم
- ماست ساده: ۴ قاشق غذاخوری
- تخم خردل: ۲ قاشق غذاخوری
- سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی): یک قاشق غذاخوری
- سس فلفل تند به میزان لازم
- سالاد: پیاز قرمز کوچک یک عدد
- خیار متوسط: یک عدد
- هویج: یک عدد
- لیموترش: یک عدد
- روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری یک دسته کوچک
- کاهو: ۲۰۰ گرم
- جوانه: ۵۰ گرم
- سرکه بالزامیک
- پنیر فتا: ۱۰ گرم
- سس جگر:
- ژامبون: ۲ ورقه
- روغن زیتون
- جگر مرغ ۴۰۰ گرم، پاک کرده
- سرکه قرمز: ۱۰۰ میلی لیتر
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.
2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.
2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبونهای خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.
3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.
4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نانهای برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.
نظر کاربران
هوووووووووووق