طرز تهیه استانبولیِ ساده و محبوب
استانبولی، یکی از آسان ترین و در عین حال محبوب ترین غذاهای سفره های ایرانی است. با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
- ۴ پیمانه برنج
- يك عدد پیاز
- ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
- يك قاشق غذاخوری زردچوبه
طرز تهیه:
۱- ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم میزنیم.
۲- در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجهها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .
۳- در ادامه در قابلمهای متناسب برنجها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن میریزیم . سیب زمینیها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه میکنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا آب به جوش آید .
۴- سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر میکنیم تا استانبولی آماده شود.
نوش جان و لذت ببرید!
نظر کاربران
این دیگه کاری داره اینو یه بچه هم بلده فکر کنم
پاسخ ها
باشه تو خوبی
ببخشید اگه گوشت چرخ کرده نباشه چی بریزم ؟؟؟؟
سویا بریز
پاسخ ها
خخخخخخ ماشالله اقایون زیاد فک کنم درست میکنن
خخخخخ ماشالله اقایون زیاد درست میکنن
سیب زمینی رو باید سرخ کنیم و بزاریا یا خام بزاریم؟