نان زیتون و ژامبون
این نان های فرانسوی با ظاهری زیبا...
نان زیتون و ژامبون یکی از نان های سنتی فرانسه و از محبوب ترین پیش غذاها در فرانسه است. این نان خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد طعم بسیار خوبی نیز دارد. در این نان می توانید به دلخواه از مواد دیگر مثل پیاز، پنیر چدار، فلفل، سالمون و … نیز استفاده کنید.
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲۵۰ گرم
- پنیر گرویر (یا گودا) ۱۰۰ گرم
- زیتون بی هسته ۱۰۰ گرم
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- کره ۲۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- روغن زیتون ۱/۲ فنجان
- سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۲- آرد و بکینگ پودر را در کاسه ای الک کنید. تخم مرغ، روغن زیتون و سرکه را به آرد اضافه کنید و ترکیب کنید تا خمیر شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید، سپس ژامبون خرد شده، زیتون و پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید.
۳- کف قالب لوف را با کره چرب کنید. خمیر نان را داخل قالب بریزید تا ۳/۴ قالب را پر کند. قالب را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، پس از این مدت دما را به ۱۵۰ کاهش دهید و ۳۵ دقیقه دیگر نان را بپزید. سپس نان را از قالب خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا کمی خنک شود. این نان خوشمزه را بصورت گرم نوش جان کنید.
نظر کاربران
نان های فرانسوی با ظاهری زیبا...اما باطنی مزخرف مانند زیتون