مردم جهان در شب کریسمس چه غذاهایی می خورند؟
کریسمس برای تمامی مسیحیان در سراسر جهان روز خاصی به شمار می رود. تعطیلات سال نوی میلادی نیز در کشورهای مختلف جهان به طرق مختلف جشن گرفته می شود و شاید اهمیت هیچ کدام از مراسم سال بیش از روز کریسمس و شب سال نوی میلادی نباشد.
هنوز هم همچون نوروز در کشور ما که برای مردم اهمیت فراوانی دارد و در هر نقطه ای به روش خاص آن بزرگ داشته می شود، در کشورهای دیگر هم وعده های خاصی از غذا در روز کریسمس و شب سال نوی میلادی آماده و سرو می شود.
میلاد حضرت مسیح و نزدیک شدن به سال ۲۰۱۷ میلادی، را به هموطنان مسیحی و تمام مسیحیان جهان، تبریک گفته و فهرستی از غذاهای بسیار رایجی را که کریسمس و در کشورهای مختلف جهان سرو می شود را با هم مرور خواهیم کرد. در این سفر خوشمزه و خوشرنگ با ما همراه باشید:
آلمانی ها عمدتا کیک های میوه ای که به «گلوهواین» معروف است را تهیه می کنند. این کیک سمبلی از کوهان شتر است که مرد خردمندی را برای دیدار با حضرت مسیح حمل می کند.
بسیاری از مردم بلغارستان، پیش از کریسمس روزه می گیرند و سپس در روز کریسمس دلمه سبزیجات، سوپ و کیک میل می کنند.
در فیجی، بسیاری از بومیان برای شام، برگ های موز پیچیده شده دور ماهی، دلمه مرغ و یا خوک که با «لووو» تهیه شده را سور می کنند. Lovo، یک نوع فِر زمینی به شمار می آید که با قرار دادن سنگ های سنگین همان طور که در شکل ملاحظه می کنید، درست می شود.
شاید همه ما در مورد «پودینگ انجیر» شنیده باشیم. در انگلستان، واقعا آن را می خوردند. روی پودینگ خود را به اندکی الکل آغشته کرده و آن را آتش می زنند.
همچنین فرانسوی ها هم در روز کریسمس و در مراسم سنتی شان به نام Le Réveillon غذاهای دریایی سرو می کنند. از جمله این غذاها می توان به خرچنگ، صدف و جگر چرب اشاره کرد.
در سوئد، در طول زمان کریسمس، پودینگ برنج یا Risgrynsgröt سرو می شود. در این وعده در وسط کاسه یک بادام پنهان می شود. این اعتقاد وجود دارد هر کسی آن بادام را پیدا کند، در سالی که در پیش روست، شانس بسیار خوبی خواهد داشت.
در کاستاریکا، بومی های این کشور در هنگام کریسمس، عمدتا تاماله گوشت خوک میل می کنند. دستور پخت این غذا، نسل به نسل گشته تا به دست بومیان کنونی این سرزمین رسیده است.
بومیان سرزمین اتیوپی هم نوعی خورش مرغ با نان تخت را برای کریسمس میل می کنند که به آن doro wat گفته می شود. همچون بسیاری دیگر از غذاهای این منطقه این غذا نیز با دست خورده می شود.
در آفریقای جنوبی و در زمان کریسمس، تابستان است بنابراین بومی های این منطقه به سمت گریل های مخصوص آفریقایی به نام Braai هجوم می آوردند تا روی آن گوشت، بوقلمون و خوک را گریل کنند.
مسیحیان هندی هم کریسمس را با ظرف های سنتی بریانی یا کاری جشن می گیرند. بعد از پایان غذا نوعی پودینگ شیرین شیر به نام kheer نیز میل می کنند.
در شب تحویل سال نوی میلادی مردم فیلیپین، یک خوک را که درسته پخته شده و در دهان آن تکه های زرد رنگی از پنیر قرار گرفته را میل می کنند.
در حدود ساعت ۶ بعدازظهر شب سال نوی میلای مردم ایسلند نشسته و به انتظار میل کردن حجم فراوانی از گوشت های پخته شده از جمله گوشت گوزن هستند.
در آرژانتین، بومیان این سرزمین و برای شام، گوشت گوساله به همراه سس تُن میل می کنند که خود به آن Vitel Toné می گویند. همچنین بوقلمون، گوشت خوک و نان را هم در همین وعده سرو می کنند. برخی اوقات هم این غذاها را در حیاط پشتی خانه های شان و به صورت کباب تهیه می کنند.
در فنلاند، مردم بر روی میزی دور هم می نشینند و کریسمس را که خود به آن Joulupöytä می گویند با خوردن غذاهایی چون گوشت خوک، نان، ماهی، سبزیجات و نوشیدنی جشن می گیرند.
مردم ساکن ایالات متحده آمریکا هم در طول این تعطیلات بیش از هر زمان دیگری ترکیب تخم مرغ و شیر را میل می کنند. این بیشترین زمان در طول سال است که مردم از این ترکیب استفاده می کنند.
نظر کاربران
ما نون پنیر با سبزی خوردن شبا میخوریم شما را نمیدونم
پاسخ ها
پول اینترنت رو از کجا میاری
انصافا رنگ، عطر و طعم غذاهای ایرانی از شمال تا جنوب و شرق تا غربش، عالیه.
استثناءا غذاي چيني ها از همه بهتر بود