طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر
کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود
مواد لازم:
- ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
- ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
- نصف پیمانه روغن زیتون
- ۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
- ۱ عدد پیاز قرمز
سس سیر:
- ۱ پیمانه سیر پوست کنده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۴ پیمانه روغن گیاهی
- ۱ عدد لیمو ترش
طرز تهیه:
۱- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.
2- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.
۳- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.
4- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.
۵- این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.
6- کباب پز یا منقل را روشن کنید.
۷- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.
8- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.
۹- سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.
نظر کاربران
به نظر شما با گوشت كيلويي 50.000 تومان كسي بغير از پولدارها و اختلاص گرها ميتونه اينچنين يا اصلا گوشت بخوره؟؟؟