۴۴۴۶۳
۴ نظر
۵۰۳۰
۴ نظر
۵۰۳۰
پ

شيريني پفكي گردويي را همه دوست دارند

مهم‌ترين ويژگي اين شيريني آن است كه در دهان آب مي‌شود و بسيار لذيذ است. پيش از شروع به كار نكات مربوط به اين شيريني را حتما مطالعه كنيد.


شيريني پفكي گردويي را همه دوست دارند


مجله ایده آل : شيريني گردويي از آن دست شیرینی هایی است كه تقريبا همه دوستش دارند. مهم‌ترين ويژگي اين شيريني آن است كه در دهان آب مي‌شود و بسيار لذيذ است. پيش از شروع به كار نكات مربوط به اين شيريني را حتما مطالعه كنيد.

شيريني پفكي گردويي را همه دوست دارند

موادلازم:
  • زرده تخم‌مرغ: 5 عدد
  • پودر قند: 200 گرم
  • گردو: 200 گرم، نيمكوب
  • پودر هل: يك قاشق چاي‌خوري
  • يا وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

۱- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملا سفيد و كشدار شود، سپس هل يا وانيل را اضافه كنيد.

۲- گردو را نگيني ريز خرد كرده و به مواد اضافه و با ليسك خوب مخلوط كنيد. سيني مخصوص فر را چرب كرده و كاغذ روغني بيندازيد، سپس از مواد به اندازه يك قاشق چاي‌خوري برداشته و با فاصله در سيني قرار دهيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت ۱۵۰درجه سانتي‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه بپزيد تا زير آن كمي طلايي شود. براي پخت اين شيريني، نيازي به تغيير رنگ روي آن نيست.

نكات:

۱- در اين شيريني درجه حرارت خيلي مهم است بايد حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غير اين صورت پف شيريني مي‌خوابد.

۲- اگر شيريني را زود از فر بيرون بياوريد روي آن حفره‌هاي ريزي ايجاد مي‌شود.

۳- مي‌توانيد به جاي گردو از كنجد، پسته يا هر مغز خام ديگري استفاده كنيد.

۴- كمي زعفران دم‌كرده، رنگ و طعم بهتري به شيريني مي‌دهد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • شهره

      سفیده نه زرده

    • سمیر

      عزیز دل وقتی دستور آشپزی میذاری درست بذار! زرده نه سفیده!

    • ندا

      خيلي بد بود... خيلي خيلي خيلي شيرين بود و تو دهن هم اب نميشد سنگين بود... با توجه به اينكه من همه چيز را دقيق اندازه گيري كردم

    • بدون نام

      شیرینی پفکی من میچسبه به کاغذ روغنی چکار باید کنم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج