شيريني پفكي گردويي را همه دوست دارند
مهمترين ويژگي اين شيريني آن است كه در دهان آب ميشود و بسيار لذيذ است. پيش از شروع به كار نكات مربوط به اين شيريني را حتما مطالعه كنيد.
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
موادلازم:
- زرده تخممرغ: 5 عدد
- پودر قند: 200 گرم
- گردو: 200 گرم، نيمكوب
- پودر هل: يك قاشق چايخوري
- يا وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
روش تهيه:
۱- زرده تخممرغ را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملا سفيد و كشدار شود، سپس هل يا وانيل را اضافه كنيد.
۲- گردو را نگيني ريز خرد كرده و به مواد اضافه و با ليسك خوب مخلوط كنيد. سيني مخصوص فر را چرب كرده و كاغذ روغني بيندازيد، سپس از مواد به اندازه يك قاشق چايخوري برداشته و با فاصله در سيني قرار دهيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت ۱۵۰درجه سانتيگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه بپزيد تا زير آن كمي طلايي شود. براي پخت اين شيريني، نيازي به تغيير رنگ روي آن نيست.
نكات:
۱- در اين شيريني درجه حرارت خيلي مهم است بايد حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غير اين صورت پف شيريني ميخوابد.
۲- اگر شيريني را زود از فر بيرون بياوريد روي آن حفرههاي ريزي ايجاد ميشود.
۳- ميتوانيد به جاي گردو از كنجد، پسته يا هر مغز خام ديگري استفاده كنيد.
۴- كمي زعفران دمكرده، رنگ و طعم بهتري به شيريني ميدهد.
نظر کاربران
سفیده نه زرده
عزیز دل وقتی دستور آشپزی میذاری درست بذار! زرده نه سفیده!
خيلي بد بود... خيلي خيلي خيلي شيرين بود و تو دهن هم اب نميشد سنگين بود... با توجه به اينكه من همه چيز را دقيق اندازه گيري كردم
شیرینی پفکی من میچسبه به کاغذ روغنی چکار باید کنم