مزه فلفلی موهامارا؛ خوشمزهی پرطرفدار خاورمیانه
مزه فلفلی موهامارا (Muhammara) در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد.
مواد لازم:
- ۱ قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
- ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز یا سس تند فلفلی
- نصف لیوان گردوی نیم کوب
- ۲ حبه سیر
- نصف استکان روغن مایع (روغن زیتون بی بو ارجحیت دارد)
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده
- ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز شیرین
- پودر زیره
- ۱ قاشق غذاخوری مغز نان باگت
فلفل دلمه ای کبابی را همراه سیر له کرده به آن نمک، فلفل سیاه و قرمز شیرین، گردو، روغن زیتون، خرده های نان، پودر زیره (زیره زیادباشد خوش طعم میشود) رب گوجه فرنگی و رب فلفل، ماست را اضافه کرده مخلوط میکنید. مواد باید همانند تصویر غلیظ شود.
نظر کاربران
خوب اگه مال خاورمیانه هست درست بنویس محمره، یعنی خیلی قرمز