۴۴۴۴۷۷
۱ نظر
۵۰۶۲
۱ نظر
۵۰۶۲
پ

مزه فلفلی موهامارا؛ خوشمزه‌ی پرطرفدار خاورمیانه

مزه فلفلی موهامارا (Muhammara) در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد.

وب سایت کافه ترک: مزه فلفلی موهامارا (Muhammara) در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد. دیپ به نوعی مزه است. شبیه به هوموس که میشود همراه نان خرد به عنوان پیش خوراک و یا در کنار خوراک اصلی گوشتی مصرف میشود.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز یا سس تند فلفلی
  • نصف لیوان گردوی نیم کوب
  • ۲ حبه سیر
  • نصف استکان روغن مایع (روغن زیتون بی بو ارجحیت دارد)
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز شیرین
  • پودر زیره
  • ۱ قاشق غذاخوری مغز نان باگت
مزه فلفلی موهامارا؛ خوشمزه‌ی پرطرفدار خاورمیانه
طرز تهیه:

فلفل دلمه ای کبابی را همراه سیر له کرده به آن نمک، فلفل سیاه و قرمز شیرین، گردو، روغن زیتون، خرده های نان، پودر زیره (زیره زیادباشد خوش طعم میشود) رب گوجه فرنگی و رب فلفل، ماست را اضافه کرده مخلوط میکنید. مواد باید همانند تصویر غلیظ شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوب اگه مال خاورمیانه هست درست بنویس محمره، یعنی خیلی قرمز

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج