کیک هویج؛ خوشمزه ترین کیک اسفنجی
کیک هویج، از آن دسته کیک های خیلی ساده است، که طعم عالی آن در مقایسه با سادگیِ پخت آن، بسیار به چشم می آید. در این مطلب طرز تهیه کیک هویج را به شما آموزش داده ایم که عصرانه ای فوق العاده با یک فنجان چای است.
- 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- 2 فنجان آرد
- یک فنجان شکر
- نصف قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
- نصف قاشق غذا خوری جوز
- یک فنجان هویج
- نصف قاشق غذا خوری وانیل
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 فنجان ماست
- نصف فنجان شیر
- نصف فنجان روغن مایع
۲- آرد، شکر، بکینگ پودر، زنجبیل، و جوز را با هم مخلوط کنید و هویج رنده شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
3- تخم مرغ، شیر، ماست و روغن را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و مواد خشک مخلوط شده با هم را کم کم به اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر ضاف و یکدست شود.
۴- قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس با پودر قند و یا مربای هویج و یا خامه تزیین کنید.
نظر کاربران
2 فنجان یعنی چی؟ فنجان چای؟ قهوه؟ پیمانه؟ آخه زحمت میکشی ترجمه میکنی خوب درست انجامش بده یه بی تجربه بیاد درست کنه موادش حروم میشه ک هیچ خستگی ب تنش میمونه.
سلام دستورچندنوع کیک ساده بدونه نیاز به فر برامون توضیح بدین ممنون میشیم
کوو
دوستان کسی میدونه چرا کیک خمیر میشه