پودینگ شکلاتی مخصوص
با این پودینگ به سفره تان رنگ و بو دهید
این دسرها هستند که به سفرههای شما رنگ و بو میدهند. در این قسمت یک دسر سنتی خوب برای شما آموزش میدهیم تا در مهمانیها از آنها استفاده کنید.
مواد لازم:
- شیر چهار پیمانه
- زرده تخممرغ دو عدد
- شکر یک پیمانه
- وانیل یک دوم قاشق چایخوری
- موز یا گردو برای تزئین
- پودر کاکائو دو قاشق
- کره یک قاشق
- آرد سه قاشق
- نشاسته ذرت یک قاشق
![پودینگ شکلاتی مخصوص پودینگ شکلاتی مخصوص](https://static3.bartarinha.ir/servev2/TFhOGNhYWUyN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
طرز تهیه:
۱- داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده را هم زده با هم میزنیم.
۲- روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن میپزیم.
۳- بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش میکنیم و بلافاصله در ظرف سرو میکشیم و با گردو یا موز تزئین میکنیم.
نکات مهم:
۱- به زرده تخممرغ کمی شیر اضافه کرده هم میزنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه میکنیم.
۲- یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط میکنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه میکنیم.
ارسال نظر