دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی
دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل دسر پاولووا نامیده می شود.
- سفیده تخم مرغ ۶ عدد
- شکر ۱ و نیم فنجان
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو ۱ قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت ۲ و نیم قاشق چایخوری
- آب انار ۱ و نیم فنجان
- عسل ۱/۴ فنجان
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- خامه فرم گرفته ۱ و نیم فنجان
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- دانه انار ۱ فنجان
- مغز پسته خرد شده ۱/۴ فنجان
طرز تهیه:
۲- فر را روی ۱۲۱ درجه سانتیگراد قرار دهید. سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند ( حالت سافت پیک). ۱ و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا سفیده سفت شود و وقتی همزن را بلند می کنید سفیده حالت سفت و خشک داشته باشد( حالت استیف پیک). ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و ۱ قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید نشاسته ذرت را روی سفیده بپاشید و به آرامی ترکیب کنید.
۳- مواد را به اندازه دایره ای که کشیدید روی کاغذ روغنی بریزید و با قاشق دور تا دور آن را گرد کنید. بهتر است لبه ها کمی بلندتر باشد تا مواد راحتتر روی آن قرار بگیرند. سینی فر را به مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف پاولوا نخوابد. پس ازین مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید دسر پاولوا یک ساعت دیگر داخل فر بماند.
۴- در این فاصله شربت انار را آماده کنید. آب انار، عسل و ۱ قاشق غذاخوری آب انار را داخل یک شیرجوش بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ریز بجوشد، غلیظ شود و حجم آن نصف شود. شربت انار را داخل کاسه ای بریزید و اجازه دهید خنک شود.
خامه فرم گرفته
سینی فر را خارج کنید و مرنگ پخته شده را به آرامی از کاغذ روغنی یا فویل جدا کنید و روی بشقاب سرو قرار دهید. خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و پخش کنید. دانه های انار و پسته خرد شده را روی آن بپاشید. در آخر شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.
ارسال نظر