۴۳۷۱۷۴
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

طرز تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر

این نان طعمی ترش و شیرین دارد و روش پخت آن نیز آسان است. برای تهیه خمیر این نان هم بهتر است از خمیرهای آماده شیرینی پزی که در بیشتر سوپرمارکت ها موجود است، استفاده کنید.

وب‌سایت روزیاتو: این نان طعمی ترش و شیرین دارد و روش پخت آن نیز آسان است. برای تهیه خمیر این نان هم بهتر است از خمیرهای آماده شیرینی پزی که در بیشتر سوپرمارکت ها موجود است، استفاده کنید.

مواد لازم:

  • نصف پیمانه آب پرتقال
  • یک چهارم پیمانه زغال اخته خشک
  • ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک ورقه خمیر آماده شیرینی پزی
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • بادام خرد شده

برای آیسینگ:

  • نصف پیمانه پودر قند
  • ۱ قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر

طرز تهیه:

1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲. آب پرتقال را درون یک کاسه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروفر گرم کنید.

3. زغال اخته های خشک را درون آن ریخته و بگذارید ۱۰ دقیقه خیس بخورد.

۴. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، شکر، عصاره وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.

5. خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید. بخش میانی آن را با مخلوط به دست آمده پر کنید. ۲ سانتی متر از بالا و پائین خمیر را خالی نگه دارید.

۶. با استفاده از یک چاقوی تیز دو طرف خمیر را به صورت اریب برش بزنید. نوارهای بالا و پائین را جدا کنید.

7. بقیه خمیرها را به صورت بافت روی هم بیاورید.

۸. قبل از نوار آخر، خمیر را روی مواد برگردانید و سپس نوار آخر خمیر را ببافید.

9. تخم مرغ را با کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید.

۱۰. در آخر، پرک های بادام را ریخته و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

11. این نان را با آیسینگ پودر قند تزئین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج