۴۳۶۲
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

كيك دانه‌اي توت‌فرنگي

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كنيد. آرد، شكر، بيكينگ‌پودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.

كيك دانه‌اي توت‌فرنگي

كيك دانه‌اي توت‌فرنگي

مواد لازم :
  • آرد سفيد: يك و يك‌دوم فنجان
  • كره سرد: يك‌سوم فنجان
  • شكر: يك‌چهارم فنجان
  • تخم‌مرغ زده شده: يك عدد
  • بيكينگ‌پودر:‌ يك قاشق مرباخوري
  • شكر: ۳ قاشق غذاخوري
  • جوش شيرين: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • شير: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • توت‌فرنگي خرد شده: ۵ فنجان
  • خامه ترش: يك‌دوم فنجان
  • خامه زده شيرين: يك فنجان


روش تهیه :

فر را با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كنيد. آرد، شكر، بيكينگ‌پودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد. كره را با چنگال به مواد خشك اضافه كنيد تا خمير زبري به دست آيد. تخم‌مرغ، خامه ترش و شير را با مواد خشك فقط به اندازه‌اي كه مواد خشك به مايعات آغشته شوند با چنگال مخلوط كنيد. خمير را به 8 قسمت تقسيم كنيد و با فاصله در سيني بچينيد. سيني را 12 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد تا روي كيك‌ها طلايي شود و سپس روي الك سيمي خنك كنيد. 4 فنجان توت‌فرنگي و 3 قاشق شكر را در مخلوط‌كن نرم كنيد. كيك‌ها را 2 نيمه كنيد و روي آن‌ها مخلوط توت‌فرنگي و خامه زده شيرين بريزيد. براي تزئين مي‌توانيد چند توت‌ خرد شده روي كيك‌ها بگذاريد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج