كيك دانهاي توتفرنگي
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كنيد. آرد، شكر، بيكينگپودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.
- آرد سفيد: يك و يكدوم فنجان
- كره سرد: يكسوم فنجان
- شكر: يكچهارم فنجان
- تخممرغ زده شده: يك عدد
- بيكينگپودر: يك قاشق مرباخوري
- شكر: ۳ قاشق غذاخوري
- جوش شيرين: يكچهارم قاشق مرباخوري
- شير: ۲ قاشق غذاخوري
- نمك: يكهشتم قاشق مرباخوري
- توتفرنگي خرد شده: ۵ فنجان
- خامه ترش: يكدوم فنجان
- خامه زده شيرين: يك فنجان
روش تهیه :
فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كنيد. آرد، شكر، بيكينگپودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد. كره را با چنگال به مواد خشك اضافه كنيد تا خمير زبري به دست آيد. تخممرغ، خامه ترش و شير را با مواد خشك فقط به اندازهاي كه مواد خشك به مايعات آغشته شوند با چنگال مخلوط كنيد. خمير را به 8 قسمت تقسيم كنيد و با فاصله در سيني بچينيد. سيني را 12 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد تا روي كيكها طلايي شود و سپس روي الك سيمي خنك كنيد. 4 فنجان توتفرنگي و 3 قاشق شكر را در مخلوطكن نرم كنيد. كيكها را 2 نيمه كنيد و روي آنها مخلوط توتفرنگي و خامه زده شيرين بريزيد. براي تزئين ميتوانيد چند توت خرد شده روي كيكها بگذاريد.
ارسال نظر