پينچيتو، هدیه اعراب به اروپا!
سيخ كباب و طعمدار كردن گوشت، هر دو از دستاوردهاي حضور اعراب در اسپانياست. اين كبابهاي طلايي و كوچك در منطقه اندلس بسيار پرطرفدار است.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- پودر زيره: نصف قاشق چايخوري
- پودر تخم گشنيز: نصف قاشق چايخوري
- سير: 2 حبه، ساطوري
- پاپريكا: يك قاشق چايخوري
- پودر آويشن: نصف قاشق چايخوري
- آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون بكر: 2 قاشق غذاخوري
- سينه مرغ: 500 گرم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- ادويهها را با آبليمو، روغن و كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد.
2- سينه مرغ را به اندازه مكعبهاي 2 در 2 سانتيمتر خرد كنيد و هر دو، سه عدد آن را به يك خلال دندان بكشيد. سيخهاي مرغ را در يك كاسه گرد قرار داده و مايه طعمدهنده را روي آن بريزيد. حداقل 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا مرغ طعم بگيرد.
3- سيخهاي كوچك پينچيتو را روي منقل و توري مشبك كباب كنيد. اگر از فر استفاده ميكنيد سيخها را در سيني فر نسوز چيده و 20 دقيقه در دماي 200 درجه سانتيگراد آن را بپزيد.
نكات:
1- به جاي مرغ از راسته گوسفند يا گوساله استفاده كنيد.
2- بهتر است مرغ را از شب قبل در مايه بخوابانيد تا بهتر طعم بگيرد.
3- در طول پخت از مايه باقيمانده روي مرغها بدهيد.
ارسال نظر