۴۳۴۶
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

كــرم كيك

ورقه‌هاي ژلاتين‌ را در آب مي‌گذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آن‌ها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب به‌هم مي‌زنيم تا ذوب و يكدست شوند.

كــرم كيك

كــرم كيك

مواد لازم:
  • كيك اسفنجي تخم‌مرغي: يك عدد
  • خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • شكلات سياه: ۳۰۰ گرم
  • آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوري
  • شير: ۲۵۰ ميلي‌ليتر (يك ليوان)
  • ژلاتين: ۶ ورق
  • وانيل مايع: يك دوم قاشق چاي‌خوري


روش تهيه:

ورقه‌هاي ژلاتين‌ را در آب مي‌گذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آن‌ها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب به‌هم مي‌زنيم تا ذوب و يكدست شوند. زرده‌هاي تخم‌‌مرغ را با وانيل و شكر با همزن برقي به‌هم مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و كرم و كشدار شوند.

شير، آرد ذرت و شكلات را به زرده‌ها اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم و داخل ظرف كرم‌پزي ريخته و روي حرارت متوسط به‌هم مي‌زنيم تا پخته و كمي غليظ شوند. كرم حاصل را كنار مي‌گذاريم تا سرد شود، سپس كيك اسفنجي را با دست كاملا پودر كرده و به همراه خامه به كرم اضافه و مخلوط مي‌كنيم.

تمامي مواد را خوب مخلوط كرده، مايه ژلاتين ذوب‌شده را نيز داخل مواد مي‌ريزيم و توسط ليسك مخلوط مي‌كنيم. كرم حاصل را داخل قالب مورد نظر ريخته و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را خوب بگيرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه، ميوه و‌ تكه‌هاي شكلات تزئين مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج