كــرم كيك
ورقههاي ژلاتين را در آب ميگذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آنها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب بههم ميزنيم تا ذوب و يكدست شوند.
- كيك اسفنجي تخممرغي: يك عدد
- خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۵ عدد
- شكر: ۲۰۰ گرم
- شكلات سياه: ۳۰۰ گرم
- آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوري
- شير: ۲۵۰ ميليليتر (يك ليوان)
- ژلاتين: ۶ ورق
- وانيل مايع: يك دوم قاشق چايخوري
روش تهيه:
ورقههاي ژلاتين را در آب ميگذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آنها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب بههم ميزنيم تا ذوب و يكدست شوند. زردههاي تخممرغ را با وانيل و شكر با همزن برقي بههم ميزنيم تا كاملا پف كرده و كرم و كشدار شوند.
شير، آرد ذرت و شكلات را به زردهها اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و داخل ظرف كرمپزي ريخته و روي حرارت متوسط بههم ميزنيم تا پخته و كمي غليظ شوند. كرم حاصل را كنار ميگذاريم تا سرد شود، سپس كيك اسفنجي را با دست كاملا پودر كرده و به همراه خامه به كرم اضافه و مخلوط ميكنيم.
تمامي مواد را خوب مخلوط كرده، مايه ژلاتين ذوبشده را نيز داخل مواد ميريزيم و توسط ليسك مخلوط ميكنيم. كرم حاصل را داخل قالب مورد نظر ريخته و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا خودش را خوب بگيرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه، ميوه و تكههاي شكلات تزئين ميكنيم.
ارسال نظر