کشکول ایرانی، یه عالمه خوشمزگی
فقط اسم اين دسر نيست كه به سرزمين خودمان برميگردد. اين شيريني خوشمزه اصالت ايراني دارد، اما از آنجا كه بسيار به مذاق پادشاهان عثماني خوش آمد، تبديل به دسركلاسيك آنها شد. كشكول به آساني فرني و به خوشمزگي پودينگ بادام انگليسي است
موادلازم براي ۴ نفر:
- بادام خلال يا پرك: 120 گرم
- شير: 600 ميليليتریا دو و نيم پيمانه
- آرد برنج: 25 گرم
- شكر: 6تا4 قاشق غذاخوري
- پودر پسته: براي تزئين
روش تهيه:
۱- به كمك غذاساز، هاون يا چرخ گوشت بادام را پودر كنيد. ۴-۳ قاشق غذاخوري شير اضافه كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.
۲- در يك كاسه كوچك كمي شير را به آرد برنج اضافه كنيد تا به صورت خمير شل درآيد.
۳- باقي شير را همراه شكر در يك قابلمه روي شعله متوسط بگذاريد تا به جوش آيد. مخلوط شير و آرد برنج را در قابلمه بريزيد. شعله را كم كرده و مدام مايه را با قاشق چوبي هم بزنيد. مايه را آنقدر روي شعله نگه داريد تا به غلظتي برسد كه روي قاشق چوبي بماسد.
۴- خمير بادام را اضافه كرده و روي شعله كم ۲۰ تا ۲۵ دقيقه آن را بپزيد. در اين مرحله هم مايه را دائم هم بزنيد تا غليظ شود. كشكول را در كاسههاي سرو ريخته و در يخچال بگذاريد تا سرد شود. پودر پسته را روي دسر پاشيده و سرو كنيد.
ارسال نظر