طعم خوشِ لحظه ها با کیک آلبالو
در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالو که کیک فوق العاده خوشمزه ای برای همه لحظات است را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم لذت ببرید.
- ۲ /۱ و ۱ آرد سفید
- ۱ پیمانه پودر شکر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ ق چ بیکینگپودر
- ۴ /۱ ق چ وانیل
- ۵۰۰ گرم آلبالو هسته گرفته شده
- ۲ /۱ پیمانه روغن مایع
- ۲ /۱ پیمانه ماست

2 در این مرحله بیکینگپودر را با آرد مخلوط کرده و آن را الک کنید. سفیده زده شده را به مایه زرده تخممرغ اضافه کنید، آرد را هم آرامآرام افزوده، مواد را مخلوط کنید. سپس آلبالو را با مواد مخلوط کنبد. البته جور دیگر هم میتوان عمل کرد . اینکه ابتدا نصف مایه را در قالب بریزید و بعد نصف آلبالو را روی مایه بریزید و بعد نیمی دیگر مایه کیک را افزوده و بقیه آلبالوها را روی آن بچینید.
۳ حالا قالب را کاغذ روغنی بیندازید یا آن را روغنپاشی کنید و مایه کیک را در آن بریزید و در فر که ۱۵دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن و گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک با یک سیخ چوبی چک کنید. به این صورت که سیخ چوبی را در کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد پخت کیک کافی است. در انتها کیک را با خامه یا پودر قند تزیین کنید.
نظر کاربران
طرزپخت کیک بدونه نیاز به فر اموزش بدین ممنون میشیم
پاسخ ها
ما فر داریم