۴۳۲۷۲۳
۶۶۲۰
۶۶۲۰
پ

استانبولی پلو با بادمجان؛ وعده نوستالژیک و قدیمی

وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد. البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دوباره خاطرات را زنده کنیم و استانبولی پلوی خوشمزه ای بپزیم.

مجله آشپزی مثبت: وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد. البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دوباره خاطرات را زنده کنیم و استانبولی پلوی خوشمزه ای بپزیم.
مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)
  • ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)
  • ۲ ق س رب
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • ۳ ق غ پیاز داغ
استانبولی پلو با بادمجان؛ وعده نوستالژیک و قدیمی
طرز تهیه:

1 برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید مثل همیشه آبکش کنید. بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید. سپس آن را از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.

۲ بعد از ۲ الی ۳ دقیقه سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده و آن را هم ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

3 در این مرحله رب گوجه‌فرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

۴ در آخر گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را لا‌به‌لای برنج بدهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج