سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال
سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است، عطر، طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.
مواد لازم:
- روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
- هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
- پیاز , خلال شده : 2 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
- آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
- ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
- گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- گشنیز جهت تزیین : مقداری
- خلال پوست پرتقال : مقداری
طرز تهیه:
1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .
2 . آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .
3 . محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .
4 . قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .
5 . در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .
6 . غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .
نکته:
این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .
ارسال نظر